Bilder på månförmörkelsen?

På grund av det molniga vädret gick stora delar av det svenska folket miste om morgonens månförmörkelse. För att så många som möjligt ändå ska kunna ta del av naturens eget skådespel, ber Intelligencia sina läsare att skicka in sina egna fotografier på månförmörkelsen. Naturligtvis presenteras, om så önskas, både namn på fotografen samt adress till dennes eventuella blogg/hemsida.

Bilder kan skickas till [email protected]. Namn, ort samt adress till en eventuell blogg/hemsida kan läggas till, om fotografen önskar få dessa publicerade.

Intelligencia överlåter allt upphovsrättsligt ansvar till personen som skickat bilden. Var därför noggrann med att det verkligen är du som är fotografen.

Tack på förhand!

Kommentarer
Postat av: Ollea Stenberg

Hej hej !

Fick inga bilder tyvärr. Jag var ute från när förkörkelsen hade börjat men gick inte efter en timme. Det var så rysligt kallt. Väldigt molnigt var det också olyckligtvis. Mäktigt att så många männsikor står och tittar på samma måne :)

2010-12-21 @ 12:27:31
URL: http://olleastrolltyg.blogspot.com
Postat av: kurdisk muslimsk tjej <3

hej vad tycker du om mitt inlägg?

2010-12-21 @ 22:49:15
URL: http://kurdishgirlpeaceandlove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Intelligencia är en blogg där teknik och vetenskap behandlas på ett spännande och lättförståeligt sätt, vilket gör innehållet intressant för en bred målgrupp. Bloggen kommer att ta upp varierande ämnen och om författaren saknar tillräckliga kunskaper hämtas information från andra kompetenta källor.

Syftet med bloggen är att väcka ett bredare intresse för teknik och vetenskap och ge svar på läsarens egna frågor.

Har du synpunkter, frågor, eller förslag på ämnen, skicka gärna ett e-mail till adressen [email protected]

© Intelligencia